17 maj 2012

Bråda dagar med ett ton sand i skorna

Ingen rast och ingen ro - vi åkte direkt från Cândida och tjejerna i Bagamoyo till ett sponsormöte på banken BCI (Banco Comercial e de Investimentos). Fortfarande med ett ton sand i skorna hade vi ett bra möte med deras marknadsföringsansvariga - förhoppningsvis får vi mer material till våra tränare från dem. Tyvärr har de inte möjlighet att hjälpa till finansiärt i år då de inte har utrymme för det i budgeten, men nästa år har vi garanterat stöd!

Direkt från BCI åkte vi vidare till nästa förhoppningsvis framtida sponsor, CleanStar, som vi har varit i kontakt med under längre tid och efter ett bra möte ser det positivt ut för att våra försök bär frukt inom kort. Det är ett nytt företag, så hjälp i stora kvantiteter blir det inte - men all hjälp är otroligt välkommen! Med små medel har vi kommit väldigt långt, och vi tänker fortsätta på samma sätt!

För mig är det otroligt viktigt att få in privatsektorn för att tjejerna inte ska känna sig som några hjälplösa biståndsprojekt, utan som några värda att satsa pengar på! Det är svårt, men det går!

Tillsammans gör vi skillnad!