13 juli 2012

Utmaningarna fortsätter med goda resultat både i Mocambique och i Sverige

Futebol dá forca fortsätter för fullt i Mocambique! Våra tränare fortsätter att organisera matcher mot varandra, och även mot nya tränare som har startat lag utan att ha gått vår tränarkurs - i väntan på nästa kurs har de redan börjat att träna sina tjejer! Elias, Higino, Alda, Manuel, Arone, Sualé, Goncales och de andra gör ett fantastiskt jobb!

Tjejer från Benfica do Aeroporto

Sualé och hans tjejer i Benfica do Aeroporto innan match
Sarita och Sandra gör ett ovärderligt jobb och har stor nytta av vår Futebol dá forca-bil som de har tillgång till tack vare alla er underbara läsare!

Här i Sverige fortsätter arbetet med att söka sponsorer. Diskussioner om samarbete pågår med Linköpings FC, för vilka jag även var Matchens officiella gäst när de mötte Jitex BK. Då fick jag berätta om Futebol dá forca för de 557 personerna i publiken. Återkommer som gäst på nästa hemmamatch mot Malmö den 26/8. Under tiden fortsätter Linköpings FC och Futebol dá forca utmaningen att samla in 32 matchställ för vår Futebol dá forca-liga i Mocambique! Nu har även Kilafors IF antagit utmaningen och skänker två stycken matchställ - stort stort tack! Vi har nu fyra matchställ - se efter i din förening om ni också har matchställ som bara ligger i något förråd. Om ni har, samla ihop och skicka innan 31/8 så kan de göra stor skillnad i Mocambique!

Och håll utkik i nästa nummer av Offside där ni kan läsa om mig och Futebol dá forca, intervjuad av journalisten Christian Daun!