Bidra!

Futebol dá força behöver fler medspelare!

Det som främst finansierar Futebol dá força är ni läsare som väljer att aktivt bidra till att förändra hur tjejer i Moçambique ser på sig själva och hur andra ser på dem. 

Alla bidrag är välkomna - stora som små:

Bankgiro: 0171-5531

Vill ditt företag vara med och rädda världen? För ca 40.000 kr sponsrar ni en tre-stegsutbildning och fotbollsmaterial för 25 tränare och 500 fotbollstjejer i en provins! För det får ni, utöver de 500 starka unga tjejer och 25 fantastiska förebilder som ni finansierar, även en egen fotbollsliga som ni kan följa med regelbundna uppdateringar - och jag kommer självklart även och håller en inspirerande föreläsning om Futebol dá força och om hur det går att lyckas mot alla odds för er personal och/eller era kunder. Vill ni ha ett smakprov? Se Cecilia på TEDxLund: "We can all change the world: Cecilia Andrén Nystrom at TEDxLund"

”Cecilia är en fantastisk personlighet med en förmåga att verkligen gripa tag i dig från scenen! Få gånger har jag fått tårar i ögonen när jag lyssnat på en föreläsare.”
- Peter Pettersson, Rotary Klubb Spånga.
Ur motiveringen av Cecilia till Rotary Stockholms stipendium Årets Ungdomscoach


"Otroligt inspirerande! Det bästa på hela helgen."
- Robert Aronson, National Information Officer.
Efter föreläsning på Junior Chamber International Sweden's nationalkongress 2012


"Cecilia var väl förberedd och pratade engagerat om hur det är att vara ung, outbildad kvinna och social entreprenör. Jag rekommenderar henne gärna." 
- Karin Ågren, Rektor Thorildsplans gymnasium
Tack för att ni gör det möjligt för unga tjejer att 
leva de liv som de själva vill leva - både på och utanför fotbollsplanen!